четвер, 13 березня 2014 р.

За Україну

А ви думали, що Україна так просто? Україна — це супер!
Україна — це ексклюзив.
По ній пройшли всі катки  історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу, їй немає ціни!!!
Ліна Костенко

 У всі віки, коли розпочинались ті чи інші процеси проти незалежної країни, її народу,  з’являвся супротив. Хто ж захоче, щоб на його рідній землі,  землі батьків, прадідів керували бездумні, недалекоглядні особи, які нічого не бачать перед собою, окрім як мети: задоволення власних потреб шляхом розкішного і безвідмовного у всьому життя. Хіба це нормально? Хіба таке має бути у ХХІ столітті? Думаю, що ні. Та коли вже так трапилось, що держава опинилась у руках людей, котрі душею і серцем належать зовсім іншому, якомусь дивному, дезорієнтованому народу, то потрібно зробити все, щоби повернути свою землю з “диких лап” поневолювачів. Для цього необхідно зібрати всю свою волю в кулак, розправити спину, після довгих років нестримного тиску і сказати своє вирішальне слово! Адже, саме народ творить історію, робить її визначною,  пам’ятною, глибокою і незабутньою на всі покоління. Весь світ захоплюється українцями, бо ми—дійсно народ, з великої літери, який має широку щиру душу і непохитну віру, яку не зламають жодні буревії, що долинають від наших так званих “друзів”. На те і народ, щоб він у хвилини гніту ставав ще сильнішим,  більш дієвим, виваженим, а у мирний час — духовно багатим.
  То ж давайте, друзі, покажемо, що український народ — це неповторні люди: щирі, люблячі, волелюбні, справжні. Адже ми такими Є. Не варто звертати увагу на образи тих людей, котрі ще й самі досі не розібрались нащадками кого вони є, хто для них головний і чого вони хочуть. Будьте собою — українцями, які завжди будуть вільними і незалежними! Будьте Людьми!Слава Україні!

І тільки той, хто зможе зрозуміти,
Як стомлена душа може боліти.
Як по житті стояти на колінах,
Врятує землю зранену, в руїнах.
І тільки той, хто любить Україну,
Усю велику, вільную родину.
Прийде у Київ, стане на Майдані.
І згинуть вороги ущент погані!
За волю, за свободу, за державу,
Відкинувши подяки, гроші, славу.
Приходить кожен, хто багатий там,
Куди вовік не вдертись ворогам!
 К.Шклярук



Головний редактор
Катерина Шклярук

Немає коментарів:

Дописати коментар