неділю, 16 червня 2013 р.

Звіт головного редактора
      Швидко, а можливо і не дуже промайнув цей навчальний рік для редколегії нашого журналу. За цей час було зроблено дуже багато для того, щоб журнал для початку існував, видавався,  розвивався. Цей рік був насиченим на події як у шкільному житті, так і в житті клубу журналістики. 
      Не можна сказати, що усе нам давалось легко. Звичайно, що були певні труднощі, безліч деталей за якими потрібно вслідкувати для того, щоб робота клубу була ефективною і плідною.  Та із підтримкою наших вчителів, керівника, дирекції школи, батьків, ми змогли налагодити систему випуску журналу "Шкільний вісник". Чому саме журналу? Ми вважаємо, що світ не стоїть на місці, технології, методи роботи вдосконалюються і ми б хотіли їм відповідати. Журнал - це сучасно, модно, креативно! Та й журнал, як відомо  має зовсім іншу структуру, ніж газета. 
       Свій часопис ми друкуємо на глянцевому односторонньому папері, який дозволяє йому бути більш яскравим, якісним і мати  читабельний вигляд. Що ж стосується струтури журналу та рубрикаційного наповлення, то сталості у ньому немає. Ми можемо змінювати рубрики, подачу інформації, що дозволяє краще привернути увагу молоді до видання, робить його цікавішим і багатшим. 
      Відносно нещодавно, ми створили блог журналу, на якому ви зараз знаходитесь з метою зручнішого і ширшого ознайомлення із самим виданням та подіями, які відбуваються у школі. Тут ви можете дати оцінку нашій роботі, залишити коментар у вигляді порад чи зауважень. 
       Отож, пройшовши чималий і нелегкий шлях, ми побачили, що наші старання не були марними. Журнал друкується, його читають у школі, знають у районі. Я думаю, що це тільки початок і ми обов'язково будемо розвиватись, впроваджувати певні зміни, які дозволять нам вийти на більш високий рівень.  Ми брали участь у ІХ Міжнародному фестивалі шкільної преси "Яблунева гілка", де добре себе зарекомендували, нещодавно відвідали районний фестиваль шкільних газет, де показали свою роботу і перейняли досвід інших. Я вважаю, що лише стараннями всієї команди, ми зможемо досягнути ще більшого успіху. Головне бути наполегливими. ніколи не здаватись при найменших невдачах, вчитись на помилках, робити нові, бо все це неоціненний досвід, плекати і любити свою роботу і мати перед собою мету. Будучи головним редакторам журналу, хочу висловити вдячність всім членам редколегії, нашому керівнику, дирекції школи, всім, хто допомагав нам впродовж цього року, і сподіваємось, що допомагатиме й надалі. Ми всі молодці, всі багато чому навчились працюючи разом! А зараз, час канікул, літа... Я бажаю всім як слід відпочити, запам'ятати це літо на все життя і з новими силами вступати в роботу клубу з нового навчального року! 
Катерина Шклярук
       

Немає коментарів:

Дописати коментар