неділю, 1 вересня 2013 р.


З 1 ВЕРЕСНЯ, ДРУЗІ!
  Ось ми знову перегортаємо чергову сторінку шкільного життя. Починаємо новий навчальний рік. Для когось він стане у нашій школі останнім, а для когось - ПЕРШИМ! Та ми впевнені, для всіх - незабутнім! 
       Кажуть, що школа - це лише етап у нашому житті, та повірте, це набагато більше.  З роками навчання в ній, вчителі стають близькими друзями, добрими порадниками, вони стають людьми, без яких було б дуже важко у цьому світі. Вони як ніхто інший знають що нам потрібно, з якими проблемами ми зіштовхуємось, роблячи невпевнені кроки у життя, і підтримують нас, попри все. Саме в школі ми знаходимо багато друзів, які стають невід'ємною частиною нас. З ними весело, незабутньо і просто класно! 
Тут ми навчаємось, відкриваємо для себе життя у всіх його багатогранних проявах. Саме тут робимо помилки, здобуваючи досвід, перемагаємо, досягаємо маленьких успіхів. Хоч насправді, кожне наше досягнення - це величезна праця і терпіння. Школа - це цілий світ, наповнений безліччю подій, людьми, кожен з яких має власну думку, прагнення, бажання, але разом ми складаємо одне ціле. 
Цінуйте шкільні роки, бо вони пролетять так швидко, що ви й не встигнете ними насолодитись. А з роками будете лише згадувати, як добре було у рідній школі. Тож не марнуйте ні хвилини, живіть, навчайтесь, бо знання - це велика сила! І головне, в будь-яких ситуаціях - залишайтесь справжніми людьми. 
А нашим дорогим вчителям, редколегія журналу бажає міцного здоров'я, величезного терпіння, завжди бути усміхненими, веселими. Нехай щодня, переступаючи поріг своєї школи, ви ставатимете щасливими. Нехай буденні клопоти, шкільна робота не стануть приводом для суму. Ми так любимо, коли ви даруєте нам свою посмішку, робіть це частіше!

Друзі! Редколегія Шкільного вісника бажає вам хорошого навчального року, лише відмінних оцінок, нових досягнень та хорошого настрою!



Немає коментарів:

Дописати коментар