суботу, 16 листопада 2013 р.

Флагман освіти

     Для досягнення успіху завжди потрібна невтомна праця. А наша дирекція, на чолі із Жанною Калениківною Скороход і її заступником, завучем Віктором Васильовичом Бараном та наші любі вчителі, роблять все можливе для того, щоб  навчальний заклад процвітав, розвивався.  Введення новітніх технологій, створення чудових клубів за інтересами, робота поза межами школи - все це сприяє покращенню навчального процесу, заохоченню учнів, спонукає їх навчатись для досягнення успіху, для того щоб довести що робота вчителів недаремна. 
    18 жовтня 2013 року у приміщенні Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів проекту «Флагмани освіти і науки України». Вже вп’яте найкращі освітяни і науковці України збираються щоб отримати визнання своїх професійних досягнень на державному рівні. Цього року було вручено близько 300 нагород кращим представникам галузі. В рамках цього проекту відзначились навчальні заклади, серед яких і Підгайцівский НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-гімназія», який представляла Жанна Калениківна Скороход.Також нагороду було вручено Оксані Йосипівні Врублевській, яка представляла відділ освіти Луцької РДА. Відтепер школа входить до ста найкращих навчальних закладів України. 
Сподіваємось і будемо робити для цього усе, щоб наша школа на досягнутому не зупинялась. Ця перемога - напрацювання всіх і кожного. Кожен з нас вносить у школу щось своє і від цього вона стає кращою та досконалішою! Отож, дякуємо вам, наші любі вчителі, за те що завжди поруч з нами, за вашу працю, за те що ви є. Із вами ми ще досягнемо нових небачених висот!!
 

























Немає коментарів:

Дописати коментар